Tijd voor verandering?

Hoe tevreden ben jij over je leven, op een schaal van één tot tien? Geef je jezelf een acht? Een zeven? Of ga je voor een vijf of een zes? En weet je hoe dat komt? 


Tijd voor Will

Wees gerust: iedereen heeft wel eens te maken met obstakels die een gelukkig en succesvol leven in de weg staan. Maar dat wil niet zeggen dat je ze niet kan aanpakken. Maar hoe begin je hieraan? Zie je in het gigantische aanbod van boeken en websites door het bos de bomen niet meer? Vind je aankloppen bij een personal coach of mentor een brug te ver? Dan biedt Will een goed alternatief voor jou. 

Onze missie: jou gelukkiger en succesvoller maken

Onze missie: jou gelukkiger en succesvoller maken

Daarom hebben wij, Patsy Vanleeuwe en Anja Pairoux, Will in het leven geroepen. Of je nu iets wil doen aan je zelfvertrouwen, aan de relatie met je partner, het evenwicht tussen werk en privé of wat dan ook: Will is het perfecte vertrekpunt. We brengen je de kennis en ervaring van experten in de vorm van online programma’s waar je zelf mee aan de slag kan: in alle discretie, waar en wanneer je maar wil, op je eigen tempo. De vele video’s, oefeningen en praktische tips leren je obstakels wegwerken die jouw geluk in de weg staan.

Wij geloven dat jij jezelf kan coachen naar verandering

Wij geloven dat jij jezelf kan coachen naar verandering

Ja, je kan het zelf. Jij hebt het potentieel om voor jezelf een leven te creëren waar je gelukkig van wordt. Je zal soms dapper moeten zijn, de confrontatie met jezelf aangaan, je grenzen verleggen, en veel oefenen. Daar zijn we eerlijk in. Maar met de juiste methodieken en tools kan jij je leven echt veranderen. Wij geven je die tools. Maar jij doet het zelf.

Wij geloven in de kracht van onze programma’s

Wij geloven in de kracht van onze programma’s

Onze online programma’s zijn zorgvuldig samengesteld door experten. Zij brengen hun kennis en ervaring naar jou op een manier waar je echt iets aan hebt: begrijpbaar, in hapklare stukjes, en makkelijk toepasbaar op je eigen leven. Niet met saaie lappen tekst, maar wel met veel video. We sturen je ook regelmatig weg van je scherm om in de praktijk te oefenen. Zo werk je stap voor stap aan een positieve verandering. Dit doe je volledig op je eigen tempo. Onze programma’s zijn elke euro waard. Ben je toch niet tevreden? Dan geven we je geld gewoon terug.

Mind. Body. Work. Life.

Mind. Body. Work. Life.

Will gelooft dat alles met elkaar verbonden is: je professionele leven, je fysieke gezondheid, je mentale gezondheid en je privé-leven. Wanneer het ene slecht gaat, dan zal dit de andere mee naar beneden trekken. Heb je problemen op het werk, dan ga je piekeren, slaap je slecht, ben je moe, ben je slechtgezind, en reageer je dit af op je omgeving. Maar er is ook goed nieuws. Wanneer het ene goed gaat, dan trek je het andere ook direct mee omhoog. Is er harmonie, dan ben je goed op weg naar een gelukkig en succesvol leven. 

Coach jezelf. Start vandaag!

Wat zit jou in de weg om succesvol en gelukkig te zijn? Beeld je in dat dit binnen een maand van de baan is. Fijne gedachte, niet? Ga er dan vandaag nog voor. 

Ontdek de programma’s

De mensen achter Will

Patsy Vanleeuwe

Patsy Vanleeuwe

Patsy Vanleeuwe is life coach en trainer, mama en echtgenote. In haar coachingpraktijk heeft ze al heel wat mensen begeleid naar een gelukkiger en succesvoller leven. Haar kennis van online platformen en haar jarenlange ervaring als life coach vormen de perfecte combinatie voor het maken van online programma's rond persoonlijke ontwikkeling. 

Anja Pairoux

Anja Pairoux is erkend bemiddelaar, personal coach, MBTI-coach, trainer en auteur. Door verschillende opleidingen in België, Nederland en de USA, werd ze de eerste plusoudercoach in België en publiceerde in 2014 haar eerste boek “Je wist waar je aan begon!?”. Ze vertaalde haar expertise in anders samengestelde gezinnen naar de werkvloer waar ook teams uitgedaagd worden door hun verschillen.