Veelgestelde vragen


Programma's

Wanneer krijg ik toegang tot het programma?

Na aankoop van het programma heb je direct en onbeperkt toegang. Het programma blijft altijd online beschikbaar via de website. Handig als je na lange tijd bepaalde oefeningen, video’s of praktische tips opnieuw wil bekijken. Jij kiest waar, wanneer, hoeveel, hoelang en met welk toestel. 

Hoe werkt een online programma?

Onze programma's zijn 100% online. Ze zijn zorgvuldig samengesteld door experten. Zij brengen hun kennis en ervaring naar jou op een manier waar je echt iets aan hebt: begrijpbaar, in hapklare stukjes, en makkelijk toepasbaar op je eigen leven. Niet met saaie lappen tekst, maar wel met veel korte video's, audio en praktische tips. We sturen je ook regelmatig weg van je scherm om in de praktijk te oefenen. Zo werk je stap voor stap aan een positieve verandering.

Na aankoop van een programma heb je direct en onbeperkt toegang. Je kan dus onmiddellijk van start gaan. Dit doe je volledig op je eigen tempo, in alle discretie, waar en wanneer je maar wil

Jij hebt het potentieel om voor jezelf een leven te creëren waar je gelukkig van wordt. Je zal soms dapper moeten zijn, de confrontatie met jezelf aangaan, je grenzen verleggen, en veel oefenen. Daar zijn we eerlijk in. Maar met de juiste methodieken en tools kan jij je leven echt veranderen. Wij geven je die tools, maar jij doet het zelf.

Zit je toch even vast? Dan kan je ons altijd contacteren, zodat we je kunnen verder helpen. 

Wat als ik niet tevreden ben?

Will werkt enkel samen met de beste experten. Hun doorgedreven specialisatie en jarenlange ervaring staan garant voor de kwaliteit van onze programma’s. Zij weten wat werkt en wat niet werkt. Deze kennis brengen zij naar jou. Zo kan jij jezelf coachen naar positieve verandering. Wij geloven in de kracht van onze programma’s en vertrouwen erop dat je resultaten zal boeken.

Toch kan het gebeuren dat je niet 100% tevreden bent. Omdat het onze missie is jou gelukkiger en succesvoller te maken, zijn ook wij niet tevreden als jij niet tevreden bent. Ben je niet tevreden van het resultaat, dan geven wij je geld terug. Hoe werkt het? Contacteer ons met de vermelding dat je niet tevreden bent. Wij bellen jou om te horen waarom je niet tevreden bent en waar het precies fout is gelopen. We bespreken hoe je de oefeningen hebt ervaren en proberen te achterhalen waarom je geen resultaten boekt. Misschien komen we samen tot een oplossing en kunnen we je opnieuw op weg zetten. Lukt dit niet, dan geven we je geld terug. 

Werkt het programma ook op mijn tablet of smartphone?

Ja, het programma kan je bekijken op een computer, laptop, tablet of smartphone. Het enige wat je nodig hebt, is een internet browser, waarmee je op internet kan. Je surft naar www.will.be en van daaruit kan je verder. 

Betalingen

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan enkel online. Dat kan via creditcard of Bancontact. We werken samen met Mollie die instaat voor een veilige afhandeling van je betaling. Na de keuze van een betaalmethode kom je automatisch op de website van Mollie waar de betaling rechtstreeks tussen jou en hen wordt afgehandeld. Will krijgt je kaartgegevens niet te zien. Wij ontvangen enkel een bericht van geslaagde betaling.

Heb je een promocode ontvangen? Dan kan je deze ingeven rechts bovenaan op het betaalscherm van Will. 

Kan ik een factuur krijgen?

Ja. Bij de aankoop van een programma kan je aanduiden dat je een factuur wenst te ontvangen. Je geeft de facturatiegegevens in en je ontvangt de factuur dan via email op de volgende werkdag. 

Stel dat je het programma al aangekocht hebt zonder dat je dit aangeduid hebt, dan mag je ons altijd contacteren, zodat we alsnog een factuur kunnen bezorgen. 

Programma "Opkomen voor jezelf"

Is dit programma ook geschikt voor kinderen?

De cursus “Opkomen voor jezelf” bevat veel voorbeelden voor volwassenen. Ik weet oprecht niet of kinderen dit kunnen vertalen naar hun eigen leefwereld. 

Aangezien kinderen hun ouders imiteren en kinderen een spiegel zijn voor hun ouders, stel jezelf de vraag: “Hoe doen wij het als ouders, opkomen voor onszelf?” Ik geloof dat je kind een voorbeeld nodig heeft, zodat het in daden kan zien hoe dat moet, opkomen voor jezelf. Als je kind bv. heel zorgend is en zichzelf wegcijfert, dan is dat een patroon dat het waarschijnlijk van een van de ouders heeft. Dus is het belangrijk dat die ouder dat ook kan doorbreken en op die manier een voorbeeld kan zijn voor je kind. 

Dus ik doe je graag een voorstel: koop 1 programma en ik geef je een 100% kortingscode voor je andere gezinsleden. Zo kan iedereen zijn eigen programma volgen en kunnen jullie er samen over praten met je kind en het op die manier helpen om dit te vertalen naar zijn of haar eigen uitdagingen. Ik raad wel aan om de focus ook bij jezelf te houden, zodat je het zelf ook leert toepassen.